Our portfolio: Comunitate EduTeca

overview

Noutăți, concursuri, aplicații, jocuri, numeroase activități, manuale și multe alte articole de interes în ceea ce privește educația copiilor.

Specialiștii EduTeca pun la dispoziția tuturor părinților și educatorilor o gamă variată de resurse pentru formarea copiilor într-o manieră distractivă, pe placul acestora. Aplicațiile EduTeca sunt menite să îi învețe pe cei mici atât aspecte esențiale despre sănătate și igienă, despre lumea înconjurătoare și cum funcționează aceasta, cât și cifre și operații matematice, forme geometrice, litere ș.a.m.d.

Pentru părinți și educatori, Comunitatea EduTeca reprezintă o sursă bogată de articole despre copii și psihologia acestora, despre educație în general și despre metodele cele mai potrivite de a aborda situațiile problematice întâmpinate de orice adult de care depinde dezvoltarea unui copil.

Samsung România aduce toate aceste beneficii mai aproape de utilizatori, întrucât Comunitatea EduTeca este disponibilă gratuit pe Smart TV-uri, în cadrul Smart Hubului Samsung.

information
  • Client : Samsung
  • Date : 03/03/2014