Our portfolio: Comunicare în limba română – Clasa I

overview

Copiii din ziua de azi cresc înconjuraţi de tehnologie. Pentru a-i putea pregăti mai bine pentru viitor și pentru a-i întâlni acolo unde ei sunt deja, procesul educațional trebuia să se schimbe.

Acum, cartea evoluează…

Abecedarul intră în era tehnologică. Practic și frumos, el va da sens timpului petrecut automat de copii în fața ecranelor de tablete și PC-uri.

Copiii vor savura jocurile educative EduTeca și astfel sute de concepte educaționale vor ajunge să fie parcurse de ei în cele 6 capitole ale acestui manual digital.

Continut:

– Familia

– Școala

– Cartea

– Jocuri și jucării

– Nouă ne plac animalele

– Observăm și citim texte

Un mare element de noutate este prezența lui Cristi – un avatar elearning, un tutore virtual ce apare peste tot în manualul digital EduTeca. El însoțeste copilul atunci când acesta parcurge conținutul, îi spune ce are de făcut, il ajută în fața provocărilor, iar la final îl felicită și îl îndrumă către urmatoarea aventură.

Manualul digital este în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română – clasa I-a. Asigură-i copilului tău succesul școlar! Manualul digital EduTeca este realizat de Ascendia în parteneriat cu Editura Didactică și Pedagogică.

information
  • Client : Ascendia
  • Date : 10/09/2014