Our portfolio: Cartea Antreprenorilor 2014

overview

Antreprenoriatul românesc este acum o comunitate numeroasă de oameni cu iniţiativă, idei şi fermitate, care nu aşteaptă schimbarea în România, ci o generează. Ei creează locuri de muncă atunci când puţini se gândesc să facă angajări, sunt cei care văd oportunităţi în perioade de criză economică şi care fac investiţii inclusiv în recesiune.

EY este alături de antreprenori în întreaga lume de peste 30 de ani:

„Ne-am asumat misiunea de a-i sprijini prin competenţe şi servicii dedicate. Ne-am luat angajamentul de a face acest lucru şi în România. Iată de ce suntem deosebit de onoraţi să putem aduce recunoaştere companiilor româneşti antreprenoriale, care, prin practicile de afaceri şi prin rezultatele lor, au condus schimbarea în întreaga societate.”
Începând cu anul 2014, EY România s-a afiliat la programul internaţional Entrepreneur Of The Year™, oferind astfel oportunitatea antreprenorilor din România să participe la cel mai amplu şi mai prestigios proiect global de business adresat antreprenorilor.
Vi-i prezentăm în paginile care urmează pe cei care au decis să participe la prima ediție a competiției EY Entrepreneur Of The Year™ din România. Aceşti lideri ai pieţei româneşti au construit plus-valoare în România: au creat locuri de muncă pentru mii de oameni, au generat creştere locală, dezvoltând pieţele şi industriile în care activează, au creat modele de business şi modele organizaţionale inovatoare, au plătit taxe şi au returnat nenumărate beneficii în comunitate.
În această carte, oamenii care au creat unele dintre cele mai remarcabile afaceri româneşti vor împărtăşi devenirea companiilor pe care le-au construit, drumul unic şi surprinzător pe care fiecare dintre ei l-a parcurs până aici. Vă vor vorbi despre visele cu care au pornit, despre încrederea în ele, despre oamenii care le-au stat alături şi despre momentele frumoase şi grele care au marcat misiunea lor antreprenorială.
Cartea de faţă reprezintă o celebrare a unui grup remarcabil de antreprenori, a viziunii, spiritului inovator, efortului şi a pasiunii lor excepționale de a transforma oameni, industrii și chiar această țară.
Cartea Antreprenorilor este cartea oficială publicată de EY România cu ocazia evenimentului EY Entrepreneur Of The Year 2014 România. Ascendia este publisherul variantei digitale. Această variantă este augmentată cu materiale multimedia de la eveniment, pentru și în numele EY România. Sperăm să vă placă!

information
  • Client : EOY Romania
  • Date : 04/02/2015